Tietoa meistä

Seuramme tavoitteena on tarjota kaikille Akaan alueen lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan sekä kannustaa lapsia alusta saakka innokkaaseen harjoitteluun niin, että jokaisella on mahdollisuus kulkea läpi oma "pelaajapolku", joka vastaa pelaajan omaa motivaatio- ja taitotasoa, niin kilpailu- kuin harrastepuolella. Seuramme valmentajat ovat koulutettuja Palloliiton virallisten koulutuksien mukaisesti sekä heidän koulutuksiaan päivitetään jatkuvasti jotta päivittäinen toiminta tukee seuramme linjaa ja samalla mahdollistaa laadukkaan ja tarkoituksenmukaisen harjoitusympäristön kaikille mukana oleville lapsille ja nuorille.

Toijalan Pallo-49:n joukkueissa on tällä hetkellä mukana noin 300 lasta ja nuorta. Juniorijoukkueet pelaavat kesäisin jalkapalloa Läntisen alueen B-lohkon (entinen Tampereen piiri) sarjoissa sekä alueellisissa sarjoissa ja osallistuvat itse valitsemiinsa turnauksiin kotimaassa ja ulkomailla. Talvisin joukkueet pelaavat futsalia Länsi-Suomen alueen B-lohkon (entinen Tampereen piiri) futsalsarjoissa.

Seuran miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2021 Läntisen alueen (ent. Tampereen piiri) Nelosesta ja naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2021 myöskin Läntisen alueen (ent. Tampereen piiri) Nelosta.

Seuran toiminnassa on eri tavoin mukana viikoittain yli 400 akaalaista.