Sisäinen tiedotus|TyöhuoneEdustusjoukkue

P8 (11 synt.)

 

 HARJOITUKSET: 
Lastun Sali Tiistai 18:00 - 19:00 
Lastun Sali Lauantai  16:00 - 17:00 

 

Harjoituksista, peleistä ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan joukkueen Hobbydeed kalenterissa ja niihin ilmoittautuminen on pakollista.
Harjoitusten peruutukset ilmoitetaan viimeistään tuntia ennen harjoitusten alkua WhatsApp -ryhmässä.
HARJOITUSVARUSTUS 
Matinpuistossa, Luhtaniityllä, Lastun tekonurmella tai Valkeakosken Saharassa:
 Nappikset, säärisuojat (pakolliset), verkkarit ja juomapullo. Sään mukainen varustus, päähän tarvittaessa kevyt pipo, EI lippalakkia ja hansikkaat ettei sormia palele. Mukaan myös oma pallo.
Lastun, AYK:n tai Monarin salivuorolla: Sisäpelikengät (pakolliset), säärisuojat (pakolliset), t-paita, shortsit/verkkarit ja juomapullo. Monarilla sekä, Lastun ja AYK:n kouluilla on erilliset pukuhuoneet, jossa treenivaatteet voi vaihtaa. Mukaan myös oma pallo.
Juoksusuoralla: Shortsit/verkkarit, harjoituspaita, vesipullo täytettynä sekä lenkkitossut. Varusteet jo kotona päälle, poislukien kengät. Juoksusuoralla tilat ovat rajalliset.
Valkeakosken palloiluhallissa: Shortsit/verkkarit, säärisuojat (pakolliset), harjoituspaita, vesipullo täytettynä, nappikset/keinonurmikengät. Oma pallo mukaan. Kelin vaatiessa, alle voi laittaa teknisen kerraston. Tilat palloiluhallissa ovat rajalliset, joten kaikki muut varusteet, paitsi kengät, päälle jo kotona. Palloiluhallin keinonurmella EI SAA kulkea ulkokengillä, pelikengät vaihdetaan aina vasta paikan päällä jalkaan.
JOS OLET UUSI PELAAJA, KATSO TARKEMPI INFO ESITTELYSIVULTA