Sisäinen tiedotus|TyöhuoneEdustusjoukkue

P12 (07 synt.)

Peruutukset tulevat tänne sivulle viimeistään harjoituspäivänä tuntia ennen harjoitusten alkua!  

 

Treenaamme talven yhdessä 2006-syntyneiden kanssa.

 


HARJOITUSVARUSTUS 

 
Harjoituksista, peleistä ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Tapahtumat -osiossa ja niihin ilmoittautuminen on pakollista.
Matinpuistossa, Luhtaniityllä, Lastun tekonurmella tai Valkeakosken Saharassa: Nappikset, säärisuojat (pakolliset), verkkarit ja juomapullo. Sään mukainen varustus, päähän tarvittaessa kevyt pipo, EI lippalakkia ja hansikkaat ettei sormia palele. Mukaan myös oma pallo.
Lastun, AYK:n tai Monarin salivuorolla: Sisäpelikengät (pakolliset), säärisuojat (pakolliset), t-paita, shortsit/verkkarit ja juomapullo. Monarilla sekä, Lastun ja AYK:n kouluilla on erilliset pukuhuoneet, jossa treenivaatteet voi vaihtaa. Mukaan myös oma pallo.
Juoksusuoralla: Shortsit/verkkarit, harjoituspaita, vesipullo täytettynä sekä lenkkitossut. Varusteet jo kotona päälle, poislukien kengät. Juoksusuoralla tilat ovat rajalliset.
Valkeakosken palloiluhallissa: Shortsit/verkkarit, säärisuojat (pakolliset), harjoituspaita, vesipullo täytettynä, nappikset/keinonurmikengät. Oma pallo mukaan. Kelin vaatiessa, alle voi laittaa teknisen kerraston. Tilat palloiluhallissa ovat rajalliset, joten kaikki muut varusteet, paitsi kengät, päälle jo kotona. Palloiluhallin keinonurmella EI SAA kulkea ulkokengillä, pelikengät vaihdetaan aina vasta paikan päällä jalkaan.

 

JOS OLET UUSI PELAAJA, KATSO TARKEMPI INFO ESITTELYSIVULTA
Kauden 2018 infon ja otteluohjelman löydät  Esittely -osion alta.