Sisäinen tiedotus|TyöhuoneEdustusjoukkue

NAPPULAFUTIS

 

NAPPULAFUTIS

NAPPULAFUTIS on tarkoitettu kaikille 2012 syntyneille tytöille ja pojille.

 

HARJOITUKSET

KESKIVIIKKOISIN 17:30-18:30 LASTUMÄEN TEKONURMI

SUNNUNTAISIN 17:00-18:00 LASTUMÄEN TEKONURMI


TERVETULOA MUKAAN!

 

ILMOITTAUDU PELAAJAKSI NAPPULAFUTIKSEEN!

 NAPPULAFUTIKSESSA opetellaan jalkapallon alkeita sekä muiden lasten ja aikuisten kanssa yhdessä toimimista erilaisten leikkien ja pelien muodossa.

Toimintaa NAPPULAFUTIS ryhmillä on 1-2 kertaa viikossa sekä kuukausittain pyritään järjestämään pelitapahtuma joko seuran sisäisesti tai lähialueiden muiden nappuloiden kanssa.

TULE MUKAAN PARHAASEEN HARRASTUKSEEN!

 

ILMOITTAUDU VALMENTAJAKSI / TOIMIHENKILÖKSI NAPPULAFUTIKSEEN!

Jokainen joukkue tarvitsee toimiakseen vapaaehtoistoimijoita mutta etenkin NAPPULAFUTIS-toiminnan alkuvaiheella on tärkeää saada vanhemmista mahdollisimman paljon apuohjaajia koska pienten lasten kanssa toimiessa tarvitaan paljon muutakin ohjaamista kuin jalkapalloon liittyvää.

Mukaan liittyäkseen ei tarvitse lainkaan aiempaa kokemusta jalkapallosta mutta ei siitä haittaakaan ole.
Seura järjestää kaikille uusille toimihenkilöille ilmaisen E-valmentajakoulutuksen josta saa hyvän pohjan toiminnan alkutaipaleelle ja seura kouluttaa jatkossa toimihenkilöitä omien ja liiton sekä kolmansien osapuolten koulutuksilla joten myös toimihenkilöillä on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa niin jalkapallon kuin seuratoiminnan saralla omalle haluamalleen huipulle.

NAPPULAFUTIS-ryhmän aloituksessa on mukana seuran junioripäällikkö sekä mahdollisuuksien mukaan muita seuran vapaaehtoistoimijoita.

TERVETULOA JOUKKOOMME!