Uudet pelaajat

Kaikkiin joukkueisiin otetaan aina uusia ja innokkaita harrastajia mukaan. Alla muutama asia millä toimintaan pääsee ja mitkä helpottavat toimintaan tuloa.- Ilmoittaudu AINA hyvissä ajoin (n. viikko etukäteen) ennen ensimmäisiin harjoituksiin osallistumista lapsesi ikäryhmän joukkueen joukkueenjohtajalle (tiedot löytyvät joukkueen omilta sivuilta!) halustasi osallistua ja toimita tarvittavat tiedot (lapsen nimi, henkilötunnus, osoite ja vanhempien yhteystiedot) s-postitse kyseisen joukkueen joukkueenjohtajalle. – Harjoituksiin pääsee tutustumaan kahden viikon ajan maksutta. Seuralla on tutustumisajalle ryhmävakuutus. Säärisuojat ovat pakollinen varustus, mutta niitäkin voi tiedustella joukkueelta lainaan. Koeajan jälkeen pelaaja ja vanhemmat tekevät päätöksen osallistumisesta ja tässä vaiheessa joukkueenjohtaja toimittaa tarvittavat maksutiedot perheellenne.

Harjoitusvarustus

Lastumäen tekonurmella

Nappikset, säärisuojat (pakolliset), verkkarit ja juomapullo. Päähän tarvittaessa kevyt pipo EI lippalakkia ja hansikkaat ettei sormia palele. Mukaan myös oma pallo (kokeilujaksolla ei välttämättä tarvitse olla omaa palloa).

Yhteiskoulun, Arvo Ylpön Koulun tai Monitoimihallin salivuorolla

Sisäpelikengät (pakolliset), säärisuojat (pakolliset), t-paita, shortsit/verkkarit ja juomapullo. Kouluilla ja Monitoimihallilla on erilliset pukuhuoneet, jossa treenivaatteet voi vaihtaa. Mukaan myös oma pallo (kokeilujaksolla ei välttämättä tarvitse olla omaa palloa).

Monitoimihallin juoksusuoralla

Shortsit/verkkarit, harjoituspaita, vesipullo täytettynä sekä lenkkitossut.   Varusteet jo kotona päälle, poislukien kengät koska juoksusuoralla tilat ovat rajalliset.

Peleissä käytämme seuran peliasua, jonka käyttäminen harjoituksissa on kielletty.